Recensioner av Flightright - Flightright SE

Recensioner av Flightright

På Flightright anser vi att kundernas feedback är nyckeln till framgång. När vi vill veta vad vi kan göra för att göra vår service ännu bättre vänder vi oss till våra kunder, för ni vet bäst! Det är därför som kundomdömen är så viktiga för oss. Vi läser regelbundet era recensioner för att ta reda på vad ni älskar mest med vår tjänst och vad vi kan göra i framtiden för att göra er upplevelse ännu mer speciell.

Vårt uppdrag här på Flightright är att ge våra kunder professionell support av högsta kvalitet och ge flygpassagerare tillgång till rättvisa. Hittills har vi genomdrivit över 350 000 000 euro i kompensation för flygpassagerare från hela världen. Genom att företräda våra kunder i de högsta europeiska domstolarna och vinna avgörande domstolsbeslut har Flightright spelat en viktig roll för att förtydliga den europeiska lagstiftningen till förmån för flygpassagerare. Vi har inte bara bidragit till att göra flygresor till och från Europeiska unionen mer konsumentvänligt, utan vi har också informerat miljontals passagerare om deras rättigheter som flygpassagerare. Vi anser att kunskap är makt och erbjuder professionell rådgivning och stöd även när flygpassagerare inte är berättigade till ersättning. Vi är mer än en axel att gråta på.

Berätta för oss vad du tycker! Ange dina flygdetaljer i vår kostnadsfria ersättningskalkylator online och låt vårt team av högt kvalificerade experter på flygpassagerare rättigheter driva igenom ditt krav. 

Vi kommer att hålla dig informerad om hur ditt ärende fortskrider och när ditt ärende har avslutats skickar vi dig en länk för att du ska kunna recensera våra tjänster på Trustpilot.

Har du redan ett ärende hos oss och vill lämna en recension? Du kan göra det här. Vårt team ser fram emot att ta emot dina positiva kommentarer, samt att ta reda på vad vi kan göra för att göra vår tjänst ännu bättre. Kunderna är hjärtat i vår verksamhet och att ge kunderna service av högsta kvalitet är lika viktigt för oss som att ge kunderna tillgång till rättvisa. Det är därför vi är Europas nummer ett när det gäller flygpassagerares rättigheter!

Rulla till toppen