Välkommen till pressavsnittet

Den här sidan ger dig en översikt över de senaste pressmeddelandena, branschnyheter och mediarapportering om Flightright. Du kan också hitta ytterligare pressmaterial som kan laddas ner.

Om Flightright

Flightright är den ledande konsumentportalen på marknaden för att säkerställa flygpassagerares rättigheter. Vi upprätthåller rättigheterna för passagerare som påverkas av flygförseningar, avbokningar och nekad ombordstigning baserat på EU: s förordning om flygpassagerares rättigheter 261/2004. Vi har hittills säkrat totalt mer än 430 miljoner euro för våra kunder. I det digitala landskapet anses våra tjänster vara ”legal tech” eller ”justice as a service”. Flightright startades i början av 2010 av Dr. Sven Bode och Dr. Philipp Kadelbach. Dr. Jan-Frederik Arnold hanterar Flightright.

Pressmeddelande


Inget inlägg hittades!

Kontakt

Timo Helmke
Mediakontakt
E-post: press@flightright.se
Telefono: +49 152 54633145

Pressmaterial

Pressrepresentanter kan ladda ner Flightright -bildmaterialet som görs tillgängligt här för användning i sina rapporter utan att behöva inhämta företagets förhandsgodkännande. Om du behöver bilder med högre upplösning eller har andra frågor, skicka bara ett e-postmeddelande till press@flightright.se