Vad kostar det att använda vår tjänst?


Ersättningen räknas ut från fall till fall. Den ersättning du kan få anges i den sista delen av kompensationskalkylatorn. Ersättningen du har rätt till inkluderar vår provision, som uppgår till 29,75 % inklusive moms. Du betalar bara provisionen om vi lyckas med ditt ärende, det vill säga om flygbolaget betalar dig ersättning.

Ingen vinst, ingen kostnad

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd, därför arbetar vi på “no win, no fee” basis. Det innebär att du inte betalar någonting om vi inte lyckas med ditt ärende, även om vi måste anlita avtalsjurister. Flightright täcker alla juridiska kostnader även om ärendet inte är framgångsrik. Mer information om våra priser finns i våra villkor.

Kvalitetslöfte

Vi vill försäkra oss om att du får så hög ersättning som möjligt, därför erbjuder vi ett kvalitetslöfte. Om någon av våra konkurrenter lyckas med ditt ärende, men vi inte gör det, så kan vi ersätta dig med upp till 50€ extra. Dessutom, om någon på samma flyg har fått ersättning från någon av våra konkurrenter så betalar vi direkt ut din fulla ersättning om du anlitar oss. Du kan hitta mer information om vårt kvalitetslöfte här.

Exempel: 600€ i ersättning (5.710 kr; Beroende på aktuell växelkurs)

Resultat Flygbolaget står för kostaderna Vi betalar dig från:
Framgång Flygbolaget övertar alla kostnader 600 € (5.710 kr)
Delvis framgång Om du har fler frågor kan du hitta svaren i våra villkor. 0 – 600 € (5.710 kr)
Förlust Flightright övertar alla kostnader 0 €