Vår kostnader – översiktligt och transparent

Flightright är Europas ledande juridiska onlinetjänst för flygpassagerare. Sedan 2010 har vi sett till att passagerare får den kompensation de har rätt till vid inställda eller försenade flyg.

Vi erbjuder framgångsgaranti: Du får din ersättning eller så är vår tjänst helt utan kostnad. Vid utbetalat ersättningskrav dras 29,00 % (inklusive moms) provision från det totala ersättningsbeloppet. Ingen utbetalning från flygbolaget, ingen kostnad.

Låt Flightright se till att ditt kompensationskrav betalas ut och dra nytta av vår framgångsgaranti utan någon som helst kostnadsrisk.

Vi ser till att du får din ersättning!

KONTROLLERA DIN ERSÄTTNING PÅ 2 MINUTER
Flightright kostnad

Din utbetalning vid lyckat ersättningskrav

Vi överför ersättningen till dig så fort vi erhåller beloppet från flygbolaget. Vid indriven fordran behåller Flightright 29,00 % (inklusive moms) av det totala ersättningsbeloppet. När du anlitar oss ser du direkt vad som kommer att betalas ut vid lyckat kompensationskrav. Tack vare vår ersättningskalkylator får du reda på det exakta beloppet på en gång.

Din utbetalning
426 €*
Vår avgift
150 €
Moms
24 €

Utbetalning vid delvis ersättning/förlikning

Möjlig förlikning ingås endast med ditt godkännande och om det anses vara ekonomiskt rimligt. Flightright och de advokater vi anlitar erbjuder gärna rådgivning för att hjälpa dig nå ett beslut angående förlikning. En förlikning kan leda till att advokat- och rättegångskostnader uppgår till mer än ersättningssumman, om dessa kostnader (vilket är gängse praxis) inte faller på flygbolaget. Om advokatens arvode är högre än ersättningen tar Flightright på sig kostnaden – du behöver aldrig betala ur egen ficka.

Ingen ersättning: Flightright tar på sig alla kostnader

I de fall där ersättningskravet inte får önskat resultat betyder vår framgångsgaranti att du slipper all kostnad: Om vi inte lyckas driva igenom kompensation är vår tjänst helt gratis – även om vi har tagit ditt ärende till domstol. Se till att dina rättigheter efterföljs helt utan risk med hjälp av denna innovativa tjänst.

Vi står upp för dina rättigheter

Flightright ger dig en jämlik chans gentemot mot flygbolagen. Flygbolag sätter sig ofta på tvären när kunden själv ansöker om ersättning. Slipp allt krångel och anlita oss istället. Vi kombinerar mångårig rättsexpertis med den allra senaste teknologin och har redan vunnit mer än 300,000,000 € i kompensation åt våra kunder.
Se till att du får den ersättning du har rätt till via vår marknadsledande tjänst.
Så får du din ersättning
1
Fyll i informationen om ditt flyg
2
Vi hävdar dina rättigheter
3
Du får din ersättning
Ansök om ersättning nu
Vad våra kunder säger om oss